Sveriges pysselstad

Ska du börja om på nytt och flytta till en ny lägenhet? Då bör du ha koll på årets inredningstrender 2020. Att flytta är många gånger ett stort och ganska jobbigt projekt men det kan vara skönt att inreda en helt ny lägenhet som står tom.

En flytt mitt i livet kan innebära många påfrestningar men kan också innebära en rolig tid framöver när du ska inred ditt nya hem. Ett tips är att anlita en flyttfirma stockholm och låta dem ta hand om allt så att du kan få tid över till att fokusera på det som du tycker är kul – inredning!

 

Årets inredningstrender 2020

heminredningTrenderna inom inredning kommer och går precis som vilken trend som helst. I år har vi framförallt sett klimat och hållbarhet som en av de största trenderna. Med detta menas att produkterna ska vara tillverkade på bästa möjliga vis med hänsyn för klimatet.

 

”Vid den senaste Formexmässan lyfte vi hållbarhet bland trenderna, eftersom den, trots att den inte är en trend, var något som många i inredningsbranschen fått börja förhålla sig till på ett nytt sätt” Enligt tidningen Elle.

 

Utöver detta är det en hel del färgskalor och material som är syns återkommande i många svenska hem och i inredningsbutikerna.

 

Jordnära toner

Varma och jordnära färger är definitivt inne i år. Här har vi färger som brunt, beige och grönt i en harmonisk mix. Satsa på tyger såsom kuddar, plädar och sängkläder i dessa härliga färger. Matcha med vaser och porslin för en snygg helhet i ditt hem.

Personlighet är viktigt

Även om det är kul att följa trender är en personlig inredning det som alltid är viktigast och därmed den största trenden. Det är ditt hem där du ska trivas så hitta dina favoriter för ett trivsamt hem. Var kreativ och våga uttryck dig i din inredning. Gillar du färg ska du satsa på detta, är du mer intresserad av något stilrent väljer du ljusa och enkla färger såsom vit och grått.

Stäng meny