Sveriges pysselstad

Många har spenderat mycket mer tid hemma under 2020. Att vara hemma kan vara väldigt skönt, men efter ett tag kan det bli svårt att hålla sig sysselsatt. Så varför inte börja pyssla? Med lite fantasi kan du liva upp ditt hem med fantastiska DIY.

DIY, do it yourself, har i och med sociala medier fullkomligt exploderat. En snabb Googlesökning ger flera tusen olika projekt att prova för den nyfikne. Från enklare pyssel som att göra eget julpynt till att göra om möbler så finns det något för alla. Har du inte det som behövs hemma är det lätt att handla digitalt och genom att använda rabattkoder kan du dessutom få tag i det du behöver billigt.

”Med hjälp av Google kan du enkelt hitta guider för pyssel för dig eller som ett gemensamt projekt för hela familjen.”

Hemmapysslet för dig

Kanske har du en tråkig lampa som behöver piffas upp? Eller några soffkuddar som skulle behöva lite nytt tyg? Det finns massvis med pyssel att göra hemma, mycket som inte kräver mycket mer än lim och lite färg. Med hjälp av Google kan du enkelt hitta guider för pyssel för dig eller som ett gemensamt projekt för hela familjen. Välj din ambitionsnivå, leta fram vad du har hemma och börja pyssla. Pärlplattor kan bli fina dekorationer med hjälp av lite bakplåtspapper och ett strykjärn. Med lite rep kan en kruka få ett helt nytt utseende. Med lite sandpapper och färg kan du fixa till matbordet, stolarna och köksluckorna. Med hjälp av en symaskin kan du få en helt ny matbordsduk, gardiner och soffkuddar. Bara fantasin sätter gränser.

Stäng meny